Tarieven

Gastouderopvang In de Berenboot hanteert een uurtarief van € 6,40 per kind/per uur. Dit is inclusief vers fruit, boterhammen en melk, tussendoortje en drinken en exclusief babyvoeding, luiers en billendoekjes.

Buiten de normale openingstijden geldt een ander tarief. Dit tarief kunt u terug vinden in de huisregels die tijdens een kennismakingsgesprek met u besproken worden.

Bij het vaststellen van onze tarieven is géén rekening gehouden met de kosten van het Gastouderbureau en de eventuele tegemoetkomingen van de Belastingdienst.

 

KINDEROPVANGTOESLAG:

Gastouderopvang In de Berenboot is wettelijk geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Hiermee voldoet Gastouderopvang In de Berenboot aan de eisen van de belastingdienst.

Om kinderopvangtoeslag aan te kunnen vragen moet u het LRKP nummer van de opvanglocatie hebben.

Het LRKP nummer van Gastouderopvang In de Berenboot is: 334701636

Op de website van de Belastingdienst kunt gemakkelijk een proefberekening maken met betrekking tot de Kinderopvangtoeslag. Klik hier om naar www.toeslagen.nl te gaan.

 

Betalingen tussen de ouders en de gastouders gaat via een gastouderbureau. Natuurlijk kunt u hiervoor zelf een bureau uitzoeken.

Zelf werk ik graag samen met Gastouderbureau ‘t Liefbeestje of Gastouderbureau ViaViela.

logoliefbeestje Logo Gastouderbureau ViaViela

Klik op het logo voor meer informatie over één van deze Gastouderbureaus.