Even Voorstellen

desi

Hallo Papa’s en Mama’s,

Ik ben Desiree, geboren op 28-03-1967 en ik woon samen met Peter in Budel. Ik heb 3 kinderen; zij zijn geboren in 1995, 1998 en 2000 en mijn partner heeft ook 3 kinderen.
We hebben een vriendelijke labradoodle hond, genaamd Benji en een vrolijk kraaiende haan met 2 kippen eromheen. Wie weet komen daar in de toekomst nog meer dieren bij?

Voordat ik in de kinderopvang ben gaan werken heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Omdat ik een opleiding als kleuterleidster heb gevolgd ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de kleutergroepen. Het werken met jonge kinderen geeft mij namelijk het meeste werkplezier. Na de geboorte van mijn eerste zoon stopte ik met mijn werk en ben ik als invalkracht gaan werken in kleutergroepen. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan totdat ik een baan vond op een kinderdagverblijf. Daar heb ik vanaf 2007 t/m Juli 2015 genoten van alle snoetjes, tranen, lachen bekjes, poepluiers enz op een babygroep. In juli 2015 besloot ik mijn baan op te zeggen om mijn droom in vervulling te zien gaan en zo ontstond: In de Berenboot.

Een kleinschalige opvang, in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, in een landelijke omgeving waar ik de kinderen wil leren de dieren te verzorgen en waar zij mogen helpen bij het kweken van groenten en fruit in de tuinkas. Buiten zijn, in onze kindvriendelijke tuin, vind ik erg belangrijk dus jullie zullen ons regelmatig buiten aantreffen.
Ik vind het een uitdaging om kinderen in hun ontwikkeling te mogen begeleiden en ik bied de kinderen graag activiteiten aan waaraan ze mogen deelnemen; want niets moet, maar “alles” kan of mag!

Ik wil alle kinderen graag een fijne, gezellige dag bezorgen en hoop dat zij zich bij mij veilig en vertrouwd voelen zodat hun papa’s en mama’s ze met een gerust hart bij mij kunnen achterlaten.

Indien u nog vragen heeft neem gerust contact met mij op of stuur een mail naar: info@indeberenboot.nl

Groetjes, Desiréé